Af Anders Lang Jensen

De sidste kampe i de forskellige kvalifikationsgrupper frem mod VM i Rusland 2018 er spillet. De direkte hold der gik videre som nummer 1 i grupperne, og de bedste 2´ere skal ud i nogle drabelige playoffkampe i Europa. Disse kampe bliver udtrukket den 17. oktober ved lodtrækning.

Photo by Michael Steele/Getty Images

En kvalifikation til en slutrunde betyder også skuffelser blandt hold, som ikke kvalificerer sig til den kommende slutrunde. Og denne gang er ingen undtagelse. Adskillelige stjerner kommer ikke i aktion til VM-slutrunden næste år, fordi deres landshold ikke formåede at klare cuttet. Og det er ikke hvilke som helst navne, som skal se slutrunden hjemme foran TV´et.

Danmark skal ud i to nervepirrende playoffkampe. Modstanderne kan enten blive Sverige, Grækenland, Irland eller Nordirland. Disse modstandere må siges at være overkommelige for Christian Eriksen og co., eftersom danskerne er blevet seedet frem mod lodtrækningen om modstanderen den 17. oktober. Derved undgår vi hold som Italien, Kroatien og Schweiz.

Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Med mediet 90.min som kilde tager vi nu et kig på den bedste startopstilling bestående af stjerner, der ikke skal ses i det russiske i dysten om det guldbelagte trofæ og titlen som verdensmestre. Det er vel et ganske fornemt hold at råde over som træner?

Jan Oblak, Slovenien.

Antonio Valencia, Ecuador.

Virgil van Dijk, Holland.

Stefan Savic, Montenegro.

David Alaba, Østrig.

David Alaba

Arturo Vidal, Chile.

Naby Keita, Guinea.

Gareth Bale, Wales.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Marek Hamsik, Slovakiet.

Alexis Sanchez, Chile.

Pierre-Emerick Aubameyang, Gabon.

Det er mildest talt en glimrende opstilling af spillere, der ikke skal i aktion til næste sommer. Andre navne, der ikke er nævnt, er også Henrikh Mkhitaryan, Arjen Robben, Hakan Calhanoglu og Eric Bailly.

Hvilke landshold ville dette mandskab kunne slå i en direkte duel? Og ville et hold af denne kaliber måske endda gå hele vejen til finalen og løfte den eftertragtede og legendariske pokal over hovedet?