Liverpool FC er videre blandt de sidste otte i dette års Champions League. Dermed er de kvalificeret til kvartfinalerne i Europas fornemmeste turnering for første gang siden 2008/09-sæsonen. De avancerede sig på bekostning af Porto, som har spanske Iker Casillas på mål. I anden halvleg blev han skiftet ind og her fik han en enestående hyldest: stående ovationer.

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Iker Casillas holdt nullet, da Porto spillede uafgjort 0-0 mod Liverpool på Anfield. Porto-målmandens aftale med den portugisiske storklub uldøber ved slutningen af denne sæson, og det forventes, at han forlader den.

Han kan meget vel have spillet sin sidste kamp i Champions League i sin karriere efter en karriere, som har været fyldt med masser af bedrifter og meritter.

Iker Casillas har på de sociale medier takket Liverpools tilhængere for at have givet ham en enestående afsked i hvad, der meget vel kan være hans sidste optræden i Champions League-regi.

LÆS OGSÅ: Aftalen er på plads: Griezmann er nået til enighed med denne storklub

Porto-målmanden, som har flest optrædener af alle i den prestigefyldte turnering, har hentydet til, at hans 171. Champions League-kamp i karrieren meget vel også kan have været hans sidste.

Her hylder Anfield Iker Casillas i hans (måske) sidste Champions League-kamp:

Den 36-årige Casillas har efter kampen udtalt, at det var den perfekte arena at afslutte sin Champions League-karriere i takket være den intense atmosfære på Anfield.

Således skrev han på sin Instagram-profil efter kampen, hvor han har lagt et billede op af sig selv i følgeskab med Jürgen Klopp, Liverpools træner:

– Respect Champions League. Never walk alone.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona er bekymrede for Ousmane Dembélé: Så usundt lever franskmanden

Casillas, som er uden kontrakt til sommer, fortalte følgende til det spanske medie, AS, efter det uafgjorte resultat på Anfield:

– Hvis dette var mit farvel i Champions League, har det slet ikke været nogen dårlig aften overhovedet. At holde et rent bur på dette fantastiske stadion… Men ingen ved, hvad fremtiden bringer.

– Mit mål er at vinde den hjemlige liga med Porto, fordi denne gruppe af spillere fortjener at løfte et trofæ. Vi vil se, hvad der er sket, når sæsonen er slut.

LÆS OGSÅ: Dortmund-stjerne har 12 måneder tilbage af sin kontrakt: Nu står Liverpool klar med et tilbud, som ingen andre kan matche