Mathias Zanka Jørgensen er for nylig skiftet til Huddersfield fra FC København, og han kan glæde sig over at få lov til at spille i en fed udebanetrøje.

LONDON, ENGLAND – MAY 29: Huddersield Town fans celebrate after the Sky Bet Championship play off final between Huddersfield and Reading at Wembley Stadium on May 29, 2017 in London, England. (Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Huddersfield har netop lanceret deres nye udebanetrøje for deres kommende sæson, og klubberne går tilbage til sine rødder.

Man har valgt at relancere en af klubbens mest ikoniske trøjer, og den blev i går lanceret i træningskampen mod Bury. Den berømte ‘Flash’-trøje blev båret af klubbens spillere fra 1991 til 1993 er nu blevet genfødt af trøjeproducenten, Puma, i kølvandet på klubbens retur til Englands bedste række.

Se også: Video: Robert Pires sender Carles Puyol på grillen

Hovedsponsoren på trøjen er OPE Sports, som er et online gamingselskab.

Trøjen vil kun være til at anskaffe fysisk, så for danske Huddersfield-fans eller folk, der gerne vil have en Huddersfield-udebanetrøje med Zankas navn på, er der desværre få chancer. Hvis man befinder sig i området, så kan trøjen erhverves på Huddersfield Stadium Superstor eller det lokale shoppingcenter, Packhorse Centre.

Tak til FootyHeadlines.com for billeder:

Som du kan se på billederne ovenover, minder den overordentlig meget om den trøje, der også var i brug fra ’91-’93. Hvad synes du om den?