Zenit-stjernen Leandro Paredes rygtes ifølge Goal væk fra den russiske storklub, og mod europæiske storklubber. Der er stor interesse i argentineren, fra Real Madrid og Juventus.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Goal skriver at der er stor interesse fra flere europæiske storklubber, i nuværende Zenit-stjerne. Det er den 23-årige argentinske midtbanespiller Leandro Paredes, som tidligere har spillet hos Serie A-storklubben AS Roma.

(Photo by Oleg Nikishin/Bongarts/Getty Images)

Leandro Paredes har i denne sæson hos Zenit, formået at tilspille sig 33 kampe. Det er blevet til fem scoringer og otte assist. Leandro Paredes blev i sommers solgt fra AS Roma, til den russiske storklub Zenit. Prisen som Zenit betalte lå på omkring 170.000.000 kroner.

Goal understreger at Zenit har sikret sig en solid spiller, som samtidig har mulighed for at udvikle sig meget. Den argentinske midtbanespiller forventes at have sikret sig selv, en plads i den argentinske trup til VM-slutrunden i Rusland.

Det engelske medie skriver at der nemlig er interesse i Paredes, fra storklubber. Det er blandt andet Real Madrid og Juventus, som viser kæmpe interesse i den velspillende argentinske midtbanespiller.

Leandro Paredes udtaler følgende til Goal:

“Det gør mig selvfølgelig glad, at jeg ved at to klubber som Juventus og Real Madrid, viser interesse. Men jeg gør hvad jeg kan, for ikke at tro på alt som jeg læser, og undgå at jeg bliver distraheret.

Men jeg venter med at træffe en afgørelse, til efter slutrunden. Men at vælge mellem Juventus og Real Madrid er på ingen måde nemt, og det vil nok blive en meget svær beslutning, hvis jeg skal foretage den.

Jeg ville helst have begge bud på bordet, og så vælge derefter. Men jeg skal holde hovedet koldt, og fokusere på hvad det virkelig handler om, nemlig Zenit og landsholdet i den kommende periode.”

Læs også: Mange spørgsmål stilles: Buffon offentliggøre hans top fem liste over målmænd