Zinedine Zidane ønsker ikke at svarer på, om James Rodriguez har en fremtid hos Real Madrid. Zidane fastslår dog, at James er en vigtig spiller for Los Blancos, også selvom han ikke får så meget spilletid.

Af Lasse D. Drescher

Real Madrid-træneren Zinedine Zidane, vil ikke svarer på, om han muligvis lader James Rodriguez skifte væk fra Madrid-klubben, hvis nu der skulle komme et udemærket bud.

(Photo by Antonio Villalba/Real Madrid via Getty Images)

(Photo by Antonio Villalba/Real Madrid via Getty Images)

James Rodriguez kom til Real Madrid, fra AS Monaco tilbage i 2014. Columbianeren kostede Real Madrid knap 600.000.000 kroner. Rodriguez spillede godt under Carlo Ancelotti, men efter Zidanes ankomst, har columbianeren på ingen måde formået at slå igennem, og er derfor hele tiden på bænken hos Los Blancos.

Sidste år blev James sat i forbindelse med et skifte til Arsenal, Manchester United men ingen af handlerne gik igennem. Rodriguez har startet inde i tre La Liga-kampe i den nuværende sæson, og han har mistet spilletiden til fordel for Isco, Marco Asensio og Mateo Kovacic.

Zinedine Zidane udtaler følgende til ibtimes:

“Jeg respekterer James. Han træner hårdt, og han  er klar til kamp hver gang der er kamp. Jeg har den samme aftale med James, som jeg har med alle de andre. Når man ikke spiller særlig tit, kan man tænke på, at skifte klub.

Men han er en Real Madrid-spiller, og han er vigtig for mig. Det er sandt, at det er problematisk når han vil spille mere, og jeg indrømmer at han ikke har fået meget spilletid. Men det skal nok komme.”

Læs også: United-stjerne: Det eneste der tæller, er at vinde kampen