Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic fik endnu et gult kort i kampen mod Swansea. Det betyder så at Zlatan ikke kommer ti lat spille i Premier League-kampen mod Arsenal.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic har efter Premier League-opgøret mod Swansea fået karantæne frem mod Manchester Uniteds næste Premier League-opgør mod Arsenal.

Zlatan Ibrahimovic undskylder nu over for fansene, over hans karantæne frem mod det store Premier League-opgør som skal udspille sig snart.

(Photo by Mark Robinson/Getty Images)

(Photo by Mark Robinson/Getty Images)

Zlatan Ibrahimovic udtaler følgende til MUTV:

“Ved du hvad? Hver gang jeg forsøger at spille det spil som jeg er bedst til, nemlig at udnytte min fysik og bruge den til at takle igennem, så bliver jeg straffet. Jeg får bare et gult kort, for at spille mit spil. Jeg ved ikke hvad forklaringen er, men jeg tror jeg var træt, og så hørte jeg nok ikke på hvad dommeren sagde.

Det er sådan det er, og det kan jeg ikke ændre på. I England spiller man hård fodbold, og bruger fysikken. Det må jeg bare accepterer, og så må jeg vel bare være mere professionel. Jeg er ked af at jeg er suspenderet i næste kamp,

Jeg ville elske, hvis  det var en mindre vigtig kamp men det er mod Arsenal. Men jeg tror på mine holdkammerater, og jeg tror at de klarer sig helt fint uden mig.”

Læs også: Mourinho: Ville gerne give Carrick mere spilletid, men det kan jeg bare ikke