Jose Mourinho vil gerne give englænderen Michael Carrick mere spilletid hos Manchester United. Mourinho mener dog ikke at det er muligt, find ud af hvorfor længere nede i artiklen.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-træneren Jose Mourinho vil meget gerne bringe United-spilleren Michael Carrick mere i spil. Carrick fik også en kamp fra start i weekendens Premier League-sejr på 1-3 mod Swansea.

Carrick har blot startet inde i tre tidligere Premier League-kampe efter Jose Mourinhos ankomst. Manchester United har vundet alle kampene hvor englænderen har startet på banen, samtidig med at i den kamp hvor Carrick starter inde scorer Zlatan Ibrahimovic to, og Paul Pogba en enkelt pind.

(Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)

(Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)

Den 35-årige Michael Carrick er ikke en af Mourinhos yndlingsspillere at smide på banen. Mourinho har foretrukket Marouane Fellaini, Ander Herrera og Pogba fremfor den erfarne Michael Carrick. Det tyder på at Carricks alder er grunden til at Mourinho ikke bruger ham oftere.

Jose Mourinho udtaler følgende til Express:

“Jeg ville elske at bruge ham hver kamp, men det er ikke muligt. Det er den samme grund som gør at jeg ikke kan tage i fitness hver dag. Carrick spillede rigtig godt, og det var endnu engang fedt at se ham udnytte hans erfaring til hans og vores fordel.”

Michael Carricks tidligere holdkammerat hos både Manchester United og på det engelske landshold, Michael Owen mener at Mourinho bør bruge Carrick oftere.

Michael Owen udtaler følgende til Express:

“Jeg har sagt det siden sæsonen startede. Jeg mener stadig at Carrick er en af de bedste til at spille på midtbanen, og så med Pogba som hans makker. Carrick er en erfaren og klog spiller. Hans afleveringer er perfekte, og han er glad for at gøre alt det hårde arbejde. Jeg forstår bare ikke, at Mourinho giver ham så lidt spilletid.”

Læs også: Zlatan scorede mål nummer 25.000