Zlatan Ibrahimovic advarede sin svenske landsholdskollega, Victor Lindelöf, om at han måtte forbedre sig hos Manchester United, ellers ville han ikke overleve på Old Trafford.

Den 36-årige angriber blev regelmæssigt spurgt om Benfica-forsvareren, som inden skiftet til Old Trafford, var kædet heftigt sammen med et skifte til klubben.

Victor Lindelöf havde store problemer i sin første sæson hos Manchester United, og fik blot 17 kampe i Premier League.

Ibrahimovic forlod Manchester United midtvejs i Lindelöfs debutsæson, og LA Galaxy-stjernen har løftet sløret for nogle af de råd, som han gav til Lindelöf dengang han skrev under.

– Jeg tror, han havde det svært i begyndelsen, men det er typisk svensk, siger Zlatan Ibrahimovic.

– Når man kommer til et sted, er man venlige overfor alle. Om du spiller eller ej, så er du stadig venskabelig.

– Jeg forklarede ham, at alle spillerne i United var krigere, og at han var her for at overleve. Han var her ikke for at være venlig overfor nogen, så han blev nødt til at præstere. Hvis du ikke præsterer på banen, har klubben ingen problemer med at sælge dig. Det er sådan, det er.

– Jeg føler, han har gjort det godt på det seneste. Han spiller meget mere nu, end han gjorde, da han kom til klubben.

Lindelöf er startet inde i alle kampene under Ole Gunnar Solskjær. Her har han primært været brugt i midterforsvaret sammen med Phil Jones.

De sidste to ud af tre kampe er det dog Eric Bailly, som har dannet makkerpar med Lindelöf i forsvaret. Og det er muligvis også den konstellation, som nordmanden tager i brug, når Manchester United om en uges tid møder Paris Saint-Germain i Champions League.

SE OGSÅ: VILD KASSE: Anders Randrup scorer VANVITTIGT selvmål imod OB