Zlatan Ibrahimovic fortæller om hans træningsmetode, til at blive blandt verdens bedste og mest scorende spiller.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic fortæller at han hver sæson, kæmper for at blive endnu bedre end han var, i den foregående sæson.

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Zlatan Ibrahimovic var i kalenderåret 2016 mellem de mest scorende spillere i verden, og det vil den svenske superstjerne godt gøre bedre, han vil formentlig forsøge at blive den mest scorende i kalenderåret 2017.

Zlatan Ibrahimovic udtaler følgende til Outside90:

“Jeg vil i det nye år, bare gå ud og gøre det som jeg har gjort de sidste mange år. Jeg vil træne, og kæmpe for at blive endnu bedre for hver sæson. Nogle bliver overrasket over at jeg bare arbejder videre, mod det bedre, men dem som kender mig, ved at det bare er endnu en dag på jobbet.

Mit speciale er fødderne, jeg taler til træneren med fødderne, og ikke munden. Derfor skal jeg være i topform, for at jeg kan få det bedst de steder jeg befinder mig. Jeg bliver betalt for at bruge fødderne og det er derfor jeg træner og øver mig, så jeg kan blive bedre til at udføre mit job.”

Læs også: Redknapp: Mkhitaryan bliver en kæmpe PL-stjerne