Den store svensker har bombet for PSG de sidste par år, og været en dominerende spiller i League 1. En populær spiller som Zlatan Ibrahimovic, vil altid have mange rygter omkring sig, men nu ser det ud til, at der er ved at falde et skifte på plads.

Problemer i Frankrig

Zlatan har bragt sig selv lidt i unåde, da han kom med stærke kritiske vendinger vedrørende Frankrig. ”I mine 15 år som fodboldspiller, har jeg aldrig set en så elendig dommer i det her lorteland. Det her land fortjener ikke PSG – vi er for gode”. Frankrig er kendt for at have en yderst stolt befolkning, så når man melder sådan et citat ud, vil der naturligvis komme en storm imod en.

Tilbage til den gamle klub

Det ser nu ud til, at Zlatan har besluttet sig for at skifte. Ifølge den italienske transfer ekspert Gianluca Di Marzio, er Zlatans agent Mino Raiola gået i snak med AC Milans chef Adriano Galliano om et sensations skifte.

Milan har været i store problemer de sidste par år, og dette år placerer de sig på 11 pladsen, hvilket selvfølgelig ikke er godt nok i Serie A. Derfor ville et køb af den svenske spydspids kunne booste klubben.

Zlatans løn kan dog blive et problem for skiftet, og Di Marzio siger, at han skal være villig til at gå ned i sine krav. ”Galliano håber at Zlatan vil gå ned i lønkrav, for at vende tilbage til sin gamle klub”