Zlatan Ibrahimovic er ikke tilfreds med træningen hos Manchester United. Zlatan mener at hvis der blev tilføjet mere konditionstræning, vil chancen for at de spiller bedre være større.

Af Lasse D. Drescher

Den 35-årige svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic, føler at han har mistet noget skarphed efter skiftet til Old Trafford. Samtidig fortæller svenskeren at han er utilfreds, med træningen som der bliver udøvet hos Manchester United.

Metro fortæller også at Mourinhos træning indvolverer bold, og boldspil næsten hver gang. Derfor kommer der ikke så meget generel konditræning, hvor det omhandler løb og intervaltræning.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Før Swansea-kampen hvor Ibrahimovic lavede to mål, havde han kun scoret et enkelt mål i de foregående 11 Manchester United-kampe.

Zlatan Ibrahimovic udtaler følgende til Metro:

“Vi har været uheldige i nogle kampe, men vi tror og ved at det hele nok skal rette sig. Jeg føler bare at vi skal have mere konditionstræning, for at vi opnår top-niveauet. Vi skal være i topform, og det kommer vi ikke hvis vi spiller med bolden hver eneste træningspas.”

Zlatan Ibrahimvic og Jose Mourinho har kendt hinanden længe, så spørgsmålet er om det kan forventes, at Mourinho laver om på træningen. Eftersom Zlatan går ud i pressen, og fortæller om at han er utilfreds med træningen.

Læs også: Vardy: Min bedste beslutning nogensinde