Zlatan Ibrahimovic er enig med United-træner José Mourinho, om at hans form ikke er den som den har været. Den store svensker er kommet op i årene, og kan derfor ikke spille alle kampe.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-træneren José Mourinho udtalte tidligere på ugen, at han helst ikke vil sætte Zlatan Ibrahimovic på bænken, men at han bliver nødt til det, da Zlatan ikke kan holde til at spille alle kampe, ifølge José Mourinho.

(Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

(Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Den 35-årige svensker er enig med José Mourinho. José Mourinho påpegede at Zlatan Ibrahimovic trodsalt er blevet 35 år, og derfor har han ikke konditionen som han har haft. Zlatan fortæller at man som fodboldspiller skal lytte til sin krop, og ikke bare sit hoved.

Zlatan Ibrahimovic responderer på følgende vis:

“Jeg er kommet til Manchester United, og jeg er her nu. Jeg vil spille, og der er jo derfor jeg er her. Som fodboldspiller bliver man nogle gange blind, og tænker på at spille hele tiden. Dog bliver man nødt til at lytte til kroppen.

I mit hoved er jeg frisk, som en 20-årig. Men der er min krop ikke helt enig. Men så længe jeg kan hjælpe holdet meget, og de behøver mig, så skal jeg nok kæmpe for sejrene.”

Læs også: Arsenal-legende: Han har ingen undskyldning for at underpræsterer