Fodboldmål til haven

Fodboldmål til haven – Solen er begyndt at smile ned til os, og dynehyggen skal byttes ud med udendørsaktiviteter. Har du børn, eller er du selv vild med boldspil, er et fodboldmål til haven en fantastisk ting at have.

Et fodboldmål til haven kan bruges til at dække de fleste behov. Hvad enten du har brug for lidt ekstra skudtræning, små tekniske øvelser eller transportable mål, du kan have med i parken, når dig og dine venner skal spille lidt hyggebold. Så er der et mål der passer dig.

Har du børn, er et fodboldmål til haven perfekt til at få dem udenfor, hvad er lettere, end lige at smutte ud i haven og tage et par skud. Nogle bruger træer og potteplanter, men et fodboldmål vil give en anden form for realisme til træningen – og er nu engang sjovere.

Der findes mange forskellige typer mål, og størrelsen på din have har selvfølgelig en rolle at spille. Man kan få små mål, der er i hockey niveau, samt store der er i fuld størrelse.

5 gode fodboldmål til haven

Det kan være svært at sortere i de mange varianter, derfor har vi gjort det for dig. Vi har her udvalgt nogle, af de bedste mål på markedet pt. Det er alle mål med en fornuftig pris, men samtidig en god kvalitet og lang holdbarhed. Vi giver et bud på 5 mål, der passer til de flestes behov.

Forza fodboldmål

forzamaalForza set 2 stk.

Har du en stor have med plads til 2 mål, har Forza lavet et sæt af slidstærkt materiale. Målene er af medium størrelse, og er perfekt for jer der gerne vil have muligheden, for at sætte jeres egne kampe op i haven – og måske spille om opvasken? Målene er lavet af aluminium, så en lang holdbarhed er sikret.

Størrelse: 213 x 152 x 73cm.
Pris: 899kr for 2 stk.

 Bestil målene her

(priserne kan variere fra ovenstående – check altid den rigtige pris hos forhandleren)

 

Fodboldmål med dækken


leglermaalLegler fodboldmål med dækken

Den tyske legetøjsgigant Legler, har også lavet et bud på et godt mål. Det egner sig fremragende til dig, der gerne vil træne din skudpræcision. Der hører nemlig et dækken til. I dækkenet er der to huller, et til det øverste hjørne, og det modsatte nederste hjørne. Så her kan du virkelig få trænet din inderside– eller lave nogle fede konkurrencer med vennerne.

 

Størrelse: ca. 215 x 152 cm.
Pris: 399kr stk.

 Køb det her

(priserne kan variere fra ovenstående – check altid den rigtige pris hos forhandleren)

Fodboldmål af træ

Stort Plum foboldmål

Plum Fodboldmål af træ
Det her er målet, for dig der gerne vil have det stort. Med fodboldmålet fra Plum, kommer du tæt på  at have en rigtig fodboldbane i haven. Det er et perfekt mål til straffesparkskonkurrencer og langskud. Materialet er lavet af FSC-certificeret træ, hvilket skabet et flot design. Det er sikret med jordankre, for at give dig en perfekt stabilitet. Målet er let at samle og indeholder fastgørelsesklipse til nettet, der desuden er lavet af holdbart og slidstærkt materiale.

plum fodboldmaal

Medium størrelse Plum fodboldmål

Plum fodboldmål til haven
Størrelse: 184 x 122 cm.
Pris: 1413 kr

Køb det her

(priserne kan variere fra ovenstående – check altid den rigtige pris hos forhandleren)

Billigt fodboldmål


fodboldmal-stortfodboldmål – ukendt producent

Her er ligesom Plums’ et mål i en stor størrelse. Det er en ukendt distributør, hvilket gør, at det får en rigtig billig pris i forhold til størrelsen. Men det er ikke nødvendigvis dårligere af den grund. Det er lavet af hærdet stål. Målet skal sættes op med net og pløkker, og det er med i pakken. Med et stort mål, gør det også muligheden for at være målmand sjovere, og der er derfor garanteret mange timers underholdning med dette mål, selvom man kun er et par stykker. Det er et redt bredt mål i forhold til højden, hvilket gør det ideelt for mindre børn, da de rigtig kan kaste sig og redde boldene i siden, uden at højden bliver et problem. Så har du en søn, der gerne vil blive den næste Schmeichel, er det her et godt træningsmål.

 

Størrelse:  240 x  Højde: 150 cm x 90 cm.
Pris: 399,95 kr

 Køb det her

 (priserne kan variere fra ovenstående – check altid den rigtige pris hos forhandleren)

Trip Trap fodboldmål

trip trap fodboldmaal

Trip Trap er et stempel på dansk kvalitet, og deres mål er ikke en undtagelse. Det er det mindste af slagsen, og passer til de mindre haver, hvor bolden helst skal holdes nede på jorden. Foruden et godt mål, er dette for dig, der går op i dansk design. Det er æstetisk pænt og er lavet af eg. Konstruktionen gør at målet står stabilt oprejst, men samtidig er let at flytte rundt på.

Størrelse: 120 x 50 x 70 cm.

Vi har ikke været i stand til at lokalisere et sted, hvor Trip Trap målet er til salg, og den butik vi normalt anbefaler er stoppet med at forhandle dem – desværre.

Hvad skal jeg så vælge?

Markedet for fodboldmål til haven er stort, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Skal du ud og have et nyt mål til sommeren, går du i hvert fald ikke galt i byen med disse 5 mål. Så nu er det blot at vurdere, hvad målet skal bruges til. Har du en lille have, som du gerne  vil kunne spille en kamp i, passer de små mål perfekt. Det gør de også, hvis du gerne vil hav mål, du kan tage med dig til stranden eller i parken.  Her er sættet fra Forza oplagt, da det er meget småt og indeholder 2 stks. Trip Trap målet er for dig, der vil have lidt mere end blot et mål. Leglers produkt er perfekt, hvis det er din præcision der skal styr på, da der hører en dækken med.

Skal du derimod have et mere stationært set-up, og prioritere at kunne lave flotte langskud på mål, er det store mål fra Plum et oplagt bud. Er prisen det vigtigste for dig, er det ”store fodboldmål” perfekt.

Hvad enten du vælger det ene eller det andet, skal du nok blive glad for dit nye køb. Så er det bare med at komme ud i haven og i gang. Hvem mon sparker bedst?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *