Fem minutter skulle der gå, før der var en scoring i Lyngby-OB. Det var hjemmeholdets Mayron George, der kastede en iskold spand vand i hovedet på fynboerne. Et brillant oplæg fra Mikkel Rygaard resulterede i en resolut afslutning fra Mayron George – og dermed kom hjemmeholdet foran tidligt i kampen.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Kampen havde allerede fået et stærkt præg af at være underholdende allerede fra starten. Kort efter Lyngbys føringsmål kom Anders K. Jacobsen frem til en stor chance, og han burde have udlignet. En refleks fra hjemmeholdets målmand Mikkel Andersen resulterede dog i, at bolden undveg at gå i nettet.

Det var et OB-mandskab, der ikke var kommet til Lyngby uden at ville lege med. Der var mange chancer for en udligning i løbet af første halvleg, men skarpheden var ikke kommet med over broen i første omgang, så udligningen måtte lade vente på sig.

Hurtige omstillinger var kendetegnet for Lyngby, der hver gang, OB mistede bolden, forsøgte at sætte enten Mikkel Rygaard eller Bror Blume, der med fart kunne udkonkurrere gæsternes forsvar. Slutproduktet kom dog ofte fra Mayron George, der fungerede som targetman.

I starten af anden halvleg kom OB bedst ud. Efter blot otte minutter inde i anden halvleg udlignede gæsterne.

Jens Jakob Thomasen modtog bolden på kanten af feltet, og med det samme sendte han kuglen videre til Jönsson. Han driblede ind mellem et par spillere, inden han lagde bolden tilbage til Thomasen, der spillede bolden ud på venstrekanten til Jacob Barrett, der med et fladt indlæg fandt Anders K. Jacobsen, som efter et fikst træk resolut sparkede læderet ind til 1-1.

Som kampen nærmede sig sidste fløjt, var hjemmeholdet oftest det farligste hold, og de havde mange omstillinger. De gange det skete, der var OB-defensiven på plads, og så endte kampen i Lyngby med 1-1 efter en særdeles livlig affære.

– Vi kan ikke være utilfredse med det ene point, men vi kan godt ærgre os over, at det ikke blev til mere. Vi kommer i en svær situation, for når kampene i ligaen er så tætte, så er det altid ekstra vanskeligt, når man kommer bagud. Det betød, at vi skulle ud og jagte en scoring, og det synes jeg egentlig, at vi gør fornuftigt, og vi får skabt de chancer, der skal til. Det var nok til det ene point på en dag, hvor vi havde mulighederne for at tage alle tre, men hvor vi også må anerkende, at Lyngby forsvarede sig dygtigt, selvom vi blev bedre og mere direkte efter pausen, fortalte klubbens cheftræner til OBs hjemmeside efter kampen.