Danske FC Midtjylland imponerer i Europa. Torsdag aften slog man storholdet Manchester United med 2-1, og har dermed sikret sig et godt skridt videre mod ottendedelsfinalerne i Europa League.

Det startede dog ikke for godt for Midtjylland, der dog i glimtvise perioder havde overtaget. Vaclav Kadlec fik stukket bolden i dybden, men kunne ikke udbytte en stor friløber til et mål.

Minuttet efter var hollandske Memphis Depay på pletten for United, der dermed kunne bringe sig foran med 1-0. Herefter satte United sig på en stor del af spillet, og det lykkedes ikke rigtig for FC Midtjylland at nedbryde den solide United-kæde, og den argentinske målmand, Sergio Romero – som var på mål i stedet for David de Gea, der blev skadet under opvarmning – var en vigtig mand for United i dag.

Pione Sisto udlignede på smukkeste vis til 1-1, og så var det som om, at hele Midtjylland begyndte at vågne op. Drengene fra Heden vågnede op til dåd, og midtjyderne blev mere og mere tændte efterhånden som kampen gik ind i sin afsluttende fase.

Paul Onuachu var imidlertid blevet indskiftet for Ulvene, og han gjorde ikke mange ting forkert. Han skulle dog heller ikke bruge mange minutter på banen, før han kunne bringe midtjyderne på 2-1.

Dermed er FC Midtjylland på fornem vis klar til returopgøret på Old Trafford, og mon ikke englænderne tørster hævn?