Tyskland og Bundesligaen

Den tyske Bundesliga er en af verdens hårdeste ligaer, og vi har en række profiler og talenter godt placeret i den tyske malm. Vi har fokuseret på den bedste række, men der er også nogle andre talenter og her skal lige hurtigt fremhæves Yussuf Poulsen som spiller hos Red Bull Leipzig.

Lasse Jürgensen hos Augsburg

Lasse Jürgensen er en dansk-tysk 16 år, anfører på Augsburgs U17-hold og dansk U16-landsholdsspiller. Lasse er stadig ukendt i Danmark, men et stort spirende talent i tysk fodbold. Den unikke venstrefodet forsvarsspiller har en stor karriere foran sig.

Pierre-Emile Højbjerg hos Bayern München

Pierre Emile Højbjerg

Pierre Emile Højbjerg

Pierre-Emile Højbjerg (Udlejet til Augsburg) er for tiden mest kendt for følelsesladede tårer efter den flotte kamp mod Serbien i lørdags. Den kun 19 årige midtbanespiller leverede fodbold på højt plan i lørdagens landholdskamp og det vil formentlig ikke være sidste gang man ser på den plads. Derudover er fortiden udlejet til Augsburg, hvor han har spillet 16 kampe og scoret 2 mål. Et af målene blev går ind under nominering til årets mål, da han med et flot langskud, sikrede Augsburg en billet til Europa.

En ældre gammel AGF’er på næste side plus en af de helt unge stjerner