Spanien – La Liga

Ligaen med nogle af verdens absolut bedste spillere og hold, men som også har rum til nogle lidt svagere hold end i de andre ligaer.

Gonzalo Jørgensen hos Atletico Madrid – Dansk eller spansk?

Gonzalo Jørgensen er dansk-spansk fodboldspiller som har udviklet sig utrolig meget i sin tid i Atletico Madrid. Den blot 17 årige venstre back har forlænget med klubben og kan dermed forsætte sin udvikling. Han har deltaget flere gange på U/17-landsholdet. Gonzalo Jørgensen flyttede til spanien som 5 årig er derfor opvokset i spanien og snakker meget lidt dansk. Det er derfor tvivlsomt om han vil forsætte på den danske landshold, hvis det spanske ringer ham op.

Michael Krohn-Dehli hos Celta Vigo

Michael Krohn-Dehli

Michael Krohn-Dehli

Michael Krohn-Dehli blev som ung købt af Ajax fra Brøndby. Her slog den offensive midtbane aldrig igen, og blev blandt andet udlejet til Sparta Rotterdam. Efter 2 år i Ajax rykkede Krohn-Dehli  hjem til Brøndy og spillede dér i 4 sæsoner. Nu spiller den 31 årige venstre kant for Celta Vigo. Krohn-Dehli spiller for landsholdet og i 2012 skrev han sig i historiebøgerne med et mål mod Holland til EM 2012, som det blev den første vundet åbningskamp til EM-slutrunde og for det danske landshold nogensinde!

Tobias Christensen hos Elche

Tobias Christensen spiller for tiden i spanske Elche, hvor han endnu har 2,5 år tilbage af sin kontrakt. Her vil den 20 årige fodboldspiller gerne blive og arbejde på et gennembrud. Tobias har i denne sæson spillet 8 kampe for Elche’s 2. hold og 4 kampe for U/20-landsholdet.