LONDON, ENGLAND - DECEMBER 04:  Christmas trees in the players entrance before the Premier League match between Arsenal and Hull City at Emirates Stadium on December 4, 2013 in London, England.  (Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Juletræ på Emirates Stadium. London, England. (Foto David Price/Arsenal FC via Getty Images).

Den tidligere Arsenal-spiller, Martin Keown, har leveret en række julegodter til det engelske medie, Daily Mail. Keown, som spillede mere end 300 kampe for Arsenal, har taget sig tiden til at besvare forskellige spørgsmål fra nogle læsere og vi tager her de bedste op af juleposen. Nedenfor kan du klikke videre til de andre spørgsmål og svar.

 

Et af spørgsmålene lyder:

”Er Arsene Wenger i juletiden en julemand eller en Onkel Scrooge?”

LONDON, ENGLAND - APRIL 18:  Arsene Wenger, manager of Arsenal, (R) chats to former Arsenal player Martin Keown prior to the FA Cup Semi-Final match between Arsenal and Reading at Wembley Stadium on April 18, 2015 in London, England.  (Photo by Michael Regan - The FA/The FA via Getty Images)

Arsene Wenger snakker med Martin Keown inden en FA-kamp mod Reading tidligere dette år. London, England. (Foto Michael Regan – The FA/The FA via Getty Images).

Til dette svarer Keown:

”Wenger kan absolut være i festhumør, han er bestemt ingen Scrooge. Jeg tror han anvendte julen som en mulighed til at belønne spillere på og uden for banen. Jeg kan huske da vi vandt the double i 2002 og klubben designede et fint Ralph Lauren ur til os alle. Men vi så dem ikke i lang tid og flere af os spillere troede at klubben havde glemt alt om det.

Men vi modtog dem så julen efter. Jeg tror det var et bevidst psykologisk træk fra Wenger – han ville ikke give uret til os med det samme eller tidligt i næste sæson af frygt for at vi blev selvtilfredse. I stedet formåede han at gemme det væk og give det som en julegave. Det var meget klogt og gennemtænkt. Og efter en gave som dette kan man ikke betegne ham som en Scrooge!”.