Fredag kunne man læse, at Vejle Boldklubs brasilianske angriber, Dominic Vinicius, var blevet hjemme i Brasilien. Formentlig på grund af et salg i nærmere fremtid. I dag kan man på klubbens hjemmeside læse, at han er rejst til Kina for at forhandle kontrakt med en kinesisk klub.

Vejle Boldklub er blevet enig med en kinesisk klub om en aftale for klubbens topscorer, Dominic Vinicius. Derfor er han rejst til Kina for at forhandle de sidste detaljer på plads i kontrakten.

VB, som klubben i daglig omtale kaldes, ligger i øjeblikket til at rykke op i Superligaen. Man overvintrer således på en førsteplads i NordicBet Liga. Vejlenserne bliver dog svækket alvorligt, hvis rygterne er sande.

Læs også: Chokskifte: Toutouhs store nedtur – skifter til midterklub i Superligaen

Klubben kan nemlig oplyse, at topscorer Dominic Vinicius i dag er rejst til Kina for at forhandle kontrakt med en ny klub.

Blev i hjemlandet i juleferien – årsagen var denne

Vinicius vendte ikke tilbage til Vejle og Danmark efter juleferien, og det blev der spekuleret en del i. Årsagen var angiveligt den, at han skulle være i forhandlinger med en ny klub. I dag er det så blevet offentliggjort, at han er rejst til Kina for at forhandle kontrakt med en ny klub.

Den brasilianske angriber blev topscorer i 1. division i sidste sæson, og han er da også den person, der har scoret flest mål for Vejle i denne. Sammenlagt har han scoret imponerende 24 mål i kun 46 kampe, siden skiftet til Vejle i sommeren 2016.

Ikke den første Vejle-spiller, der ryger til Kina i dette vindue

Vinicius er dog ikke den eneste Vejle-spiller, der kan risikere at blive solgt til en kinesisk klub. Således blev kinesiske Wang Xin også solgt til en kinesisk klub så sent som i går, da han røg til Guangzhou R&F.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne