Drømme om Europa og en fed hyre i udlandet var nogle af de drømme, Youssef Toutouh havde i sommer. Interessen forsvandt og sygnede hen. I stedet for må tankerne ledes hen på grå og kolde dage i Danmark, hvor OB har meldt sig på banen som mulig arbejdsgiver for den nuværende FCK-spiller.

COPENHAGEN, DENMARK – APRIL 16: Youssef Toutouh of FC Copenhagen controls the ball during the Danish Cup Semifinal DBU Pokalen match between FC Copenhagen and Esbjerg fB at Telia Parken Stadium on April 16, 2015 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

FC København var helt suveræne i sidste sæson, hvor den danske hovedstadsklub med stil vandt det danske mesterskab, og her var Youssef Toutouh blandt andet en af de spillere på holdet, som udgjorde en betydningsfuld forskel på holdet.

Læs også: Gæst bortvist til dansk award-show: Læs hans dumme kommentar her

Derfor ville han gerne til udlandet. Der var dog ingen konkrete bud fra udlandet på midtbanespiller.

Er kommet i overskud hos FCK – kan ende på Fyn

Og som tiden gik, faldt både Toutouh og FCK i niveau og kadence. Faktisk er Youssef Toutouh faldet helt ud af truppen hos københavnerne, der har fået midtbanespilleren i overskud, og derfor nu gerne vil af med ham, mens de kan.

Læs også: Lodtrækning til FA Cuppens fjerde runde: Topholdene får let modstand

Ifølge Fyens Stiftstidende ønsker OB nemlig at hente ham til januar, så de kan forøge deres chancer om at komme med i top 6 og dermed mesterskabsslutspillet.

Læs også: Medie: Philippe Coutinho tildeles berømt og ikonisk nummer i Barcelona

 

Det fynske mandskab overvintrer på en noget skuffende 8. plads i Alka Superligaen. Men ambitionerne er altså til mere. Vil Toutouh skippe drømmene om udlandet, og nøjes med en noget snøvlet genvej til Sydeuropa ved et kort visit på Fyn?

Læs også: Kig væk, Liverpool! Salah har mundtlig aftale med denne spanske storklub