En dansk gæst fik ikke lov til at overvære det awardshow, han ellers havde købt billet til lørdag aften i Boxen. Det er der dog en særlig grund til, for kort før indgangen kom gæsten med en ualmindelig dum kommentar.

HORSENS, DENMARK – MARCH 20: Winner of the Oddset Male Player of the Year Award Kasper Schmeichel of Leicester FC receives the trophy on stage during
the Danish Football Award Show at Forum Horsens on March 20, 2017 in Horsens, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Lørdag aften var der dømt liv og glade dage i Boxen i Herning, hvor awardshowet ’Sport 2017’ blev afholdt. Selve showet forløb efter planen, og Christian Eriksen var en af de mange prismodtagere. Han vandt nemlig prisen som årets mandlige fodboldspiller.

Læs også: Lodtrækning til FA Cuppens fjerde runde: Topholdene får let modstand

En kommentar, som sjældent er særlig nyttig i nogen tilfælde overhovedet, røg dog ud af munden på en dansk gæst kort før det obligatoriske sikkerhedstjek.

Den danske sportsfan havde ellers købt billet til showet, men han kom altså aldrig ind på pladserne.

Læs også: Medie: Philippe Coutinho tildeles berømt og ikonisk nummer i Barcelona

Politikommissær i Herning, Kjeld Nedergaard, fortæller til Herning Folkeblad, at politiet blev kaldt ud til en situation, hvor en gæst jokede med, at han havde en pistol kort før indgang.

Læs også: 150.000.000: Atletico Madrid byder på tidligere Superliga-stjerne

Jokede med pistol – nu sigtet og tildelt bøde

”Gæsten jokede med, at han havde en pistol, og der blev sendt en patrulje til kontrol af manden. Det er mere end ualmindelig dumt. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og fik ikke lov til at se showet”, fortæller politikommissæren til Herning Folkeblad.

Manden blev samtidig præsenteret for en bøde på en endnu ukendt størrelsesorden.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne