Det er ikke længe siden, Pione Sisto spillede for FC Midtjylland og til daglig fristede en tilværelse i den midtjyske by, Ikast.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Nu kan han dog tage et gevaldigt skridt opad i sin karriere. Han er nemlig på blokken i Atletico Madrid. Celta Vigo forlænger 20 millioner euro, eller 150 millioner danske kroner for den tidligere FCM-stjerne.

Fra 2010 til 2016 optrådte Pione Sisto for FC Midtjylland i Superligaen, og især i spillerens sidste sæsoner i klubben var han en markant profil, der både scorede mål og assisterede.

Det tiltrak forståeligt nok interesse fra udlandet. Derfor blev han solgt til Celta Vigo. Her har den danske kantspiller også gjort det godt. Faktisk så godt, at han nu er på ønskelisten hos den spanske storklub, Atletico Madrid.

Læs også: Mød verdens rigeste fodboldspiller: Han spiller for Leicesters reserver og er rigere end Messi og Ronaldo til sammen

Ifølge det spanske medie, elgoldigital.com, er Atletico Madrid med Diego Simeone i spidsen nemlig blevet betaget af den danske landsholdsspiller evner og kunnen i La Liga.

Men Celta Vigo vil dog ikke forlade ham for en slik. Galicerne forlanger nemlig i omegnen af 150 millioner danske kroner med et prisskilt på Sisto, der beløber sig til 20 millioner euro.

I går var Sisto og Wass i aktion mod Real Madrid. En kamp, som endte 2-2 og bød på en perle af et mål fra Daniel Wass samt en målgivende aflevering.

Læs også: United, City og Arsenal jagter alle den samme spiller: Kan købes for 300.000.000 kr

Læs også: Avis: Messi afviste DENNE engelske gigant inden Barca-kontrakt

Læs også: Mourinho er klar i spyttet: Hent denne Barcelona-profil til klubben

Læs også: Vildt: Så mange penge tjente Carlos Tevez under sit ophold i Kina

Læs også: Medie: Verdensstjerne vil ikke forlænge kontrakten – kan være på vej til Real Madrid

Læs også: SKANDALE: Wenger tildelt karantæne i tre kampe for at svine dommeren til

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne