Sportings Bruno Fernandes mener, at han er parat til et skifte til engelsk fodbold – og Manchester United følger spillerens situation nøje.

af: Emil Plovgaard

Bruno Fernandes Manchester United
Foto: Octavio Passos/Getty Images

Den 24-årige portugiser, Bruno Fernandes, er et hedt emne hos flere klubber i Premier League. Nu har Sporting-spilleren talt ud om sin fremtid i et interview med Sport TV.

I juni sidste år var Bruno Fernandes iblandt en større gruppe af spillere, der rev deres kontrakt med Sporting itu, efter adskillige fans angreb truppen under en træning.

LÆS OGSÅ: Medie: Chelsea har fundet den perfekte erstatning for Eden Hazard

Han omgjorde dog sin beslutning, efter den kontroversielle præsident, Bruno de Carvalho, meldte sin afgang.

“Sidste år, efter jeg havde afbrudt min kontrakt, modtog jeg flere henvendelser. De var primært fra England, men også fra Spanien. Dengang var jeg dog ikke parat til at skifte,” fortæller Bruno Fernandes til Sport TV.

”Ikke på grund af sværhedsgranden, men på grund af de mange kampe i England.

Min debutsæson hos Sporting var første gang, at jeg spillede så mange kampe, og jeg følte, at jeg skulle prøve flere længerevarende sæsoner. Nu er jeg i stand til at spille mange kampe i løbet af en sæson, hvis jeg nogensinde skulle komme til England eller Spanien.”

LÆS OGSÅ: FIFA 20: Legender vi kommer til at se i det nye spil

Fernandes er nu oppe på 28 mål i denne sæson. Dermed har han slået rekord for antal mål scoret af en midtbanespiller i løbet af en sæson. En rekord, der førhen var besat af Frank Lampard.

Det engelske medie, Daily Record, skriver, at Manchester United i Sportings sidste kamp var til stede for at kigge på Bruno Fernandes. Også talentspejdere fra Juventus og PSG overværede kampen.

Portugiseren har en frikøbsklausul på 100 millioner euro i sin kontrakt. En anelse kontroversielt har han engang udtalt, at han ikke mener, nogen spillere er så mange penge værd.

Derfor bliver det spændende at se, om De Røde Djævle eller en anden bejler vil give så mange penge for Bruno Fernandes.

LÆS OGSÅ: Liverpool foreslår byttehandel: Vil have Real Madrid-brasser for Sadio Mané