Arsenal er blevet forbundet med mange transfers i dette transfervindue. Her er tre spillere vi mener ikke hører til længere i en Arsenal trøje. De bør få sendes til transfer og afsted til andre klubber:

Lukas_Podolski1) Lukas Podolski

En dygtig angriber, men som allerede nu har toppet og hans niveau er faldende. Vil være en stor værdi for mange mindre klubber i Premier League. Videre har han udvist stor utilfreds med manglende spilletid, og klubber som AC Milan har vist stor interesse i angriberen.
Sidst har der været forlydender om den tyske fodboldspiller er gået i strejke, da Wenger ikke vil lade ham gå

Wenger lad være med at holde på Podolski – send ham videre.
Podolski er 29 år og startede sin karriere i FC Köln. Podolski kom til Arsenal i 2012.

 

Joel_Campbell2) Joel Campbell

Den Costa Ricanske angriber Joel Campbell er en rigtig dygtig spiller – det har han vist til VM, men der er ikke plads til ham på banen hos Arsenal, og Campbell får mindre antal chancer på banen end vores egen Nciklas Bendtner gjorde. Campbells stil passer ikke særlig godt med Arsenals stil, hvor førsteberøringer og hold på bolden er afgørende egenskaber, og som netop er nogle af Campbells svageste sider. Hans styrker ligger mere i det direkte spil og pres spillet.
Campbell var i sidste sæson lejet ud til Olympiacos.

tomas rosicky3) Tomas Rosicky

Rosickys niveau er i efterårsæsonen faldet voldsomt. Rosicky er 34 år og i sin karrieres helt klare efterår. Han har i denne sæson kun startet en gang på banen. Desuden har hans position som offensiv midtbane så mange gode spillere der nok allerede står foran Tomas Rosicky på prioriets listen.

Vi anbefaler, at Rosicky får en billet tilbage til Tjekkiet og afslutter karrieren lokalt med success.