Mange Arsenal-fans tabte formentlig hovedet den dag, de fandt ud af, at deres angriber Danny Welbeck ville være væk fra fodboldbanen i flere måneder på grund af en slem skade. Tabet af den tidligere Manchester United-spiller er selvfølgelig et stort tab for London-klubben for manager Wenger har reelt kun Oliver Giroud tilbage, til at varetage den vigtige position som frontangriber. Der blev nemlig ikke hentet en angriber i det netop lukkede transfervindue hvilket ellers, ifølge mange medier, var højeste prioritet for Wenger og resten af ledelsen.

Læs også: Verdens bedste: Mourinho optræder fire gange i Guinness World Records

Men ingen grund til panik, fordi The Gunners har allerede en potentiel verdensklasse angriber i truppen… Nej, se det vidste du ikke. Han navn er Joel Campbell.

Den costaricanske angriber er fortsat i Arsenal, på trods af at have været sat i forbindelse med et skifte væk fra Emirates Stadium. Metro.co.uk har samlet 5 grunde til at denne sæson bliver Campbells gennembruds sæson. Dem bringer vi dig her.

Læs også: Bayern-spiller sendt hjem fra landsholdslejr på grund af druk

Han leverer varen på de store scener

Joel Campbell har udviklet en helt unik evne til næsten altid at præstere når det virkelig gælder og lokummet brænder. Hvad enten det er en VM-slutrunde eller at drive gæk med Manchester United i Champions League.

Hans præstationer under sommerens VM-slutrunde i Brasilien, hjalp hans landshold, Costa Rica, til en plads i kvartfinalen i kamp mod Uruguay. En kamp som holdet desværre tabte, men Campbell scorede et helt fantastisk mål og lavede en assist.

Hvem husker egentlig, da han i en af sine mange udlåningsperioder scorede nedenstående mål mod Manchester United i Champions League.

https://youtu.be/ugSBypKtusU

Næste grund er på næste side – brug piletasterne nedenfor