I denne weekend bliver der ikke spillet nogen klubkampe i de hjemlige ligaer. Premier League, La Liga, Bundesligaen osv. har spillefri pause i weekenden og det betyder at alle verdens landshold har kampe. De spillere som ikke er udtaget til deres respektive lands landshold, får en velfortjent pause, mens landsholdspillerne skal i aktion, hvad enten det er venskabskampe eller kvalifikationskampe. Danmark har, som de fleste ved, spillet EM-kvalifikationskamp mod Albanien, og det endte 0-0.

Chiles landshold skal også i aktion i denne weekend, men det går først løs i dag klokken 23.00 mod et andet sydamerikansk hold, Paraguay.

Officiel grund: Diabetes – passer det nu også?

GettyImages-485173978

(Getty Images)

Inden sådan en kamp møder Chiles landshold naturligvis hinanden for at forbedre sig til kampen. Men en landsholdsstjerne tog hjem fra forbedredelsen i går og han hedder Arturo Vidal og spiller til dagligt i den tyske storklub FC Bayern München.

Den officielle grund er, at Vidals søn skal opereres på grund af diabetes og derfor skal hans far naturligvis være der for ham.

Ifølge den chilenske avis El Mercurio er der dog en anden grund til den defensive midtbanespillers hjemsendelse.

Fester og druk

Førnævnte avis skriver nemlig, at Vidal mødte op til træning med landsholdet, fuld, efter at have været ude og feste hele natten. Han blev fotograferet i en bar med nogle venner aftenen forinden og er angiveligt gået videre i byen.

Såfremt avisen taler sandt, er det ikke første gang Vidals druk får konsekvenser for ham. Under sommerens Copa America kørte den tidligere Juventus-spiller galt og smadrede sin dyre Ferrari angiveligvis under alkoholdpåvirkning. Dette kan du læse om her: Juventus-midtbanespiller kører galt i Ferrari og mister kørekortet

 

 

 

Kilde: http://www.footballdaily.co.uk/post/joe-thomlinson/arturo-vidal-sent-home-from-chile-for-being-drunk-at-training