En ny sæsoner står for døren og det betyder, at klubberne har været ude og handle spillere for at forstærke deres mandskaber. Derudover er de fleste klubber også på pre-season-tur, formentlig i udlandet og det er her trænerne kan se de nye spillere an. Vi har fundet 6 spillere, der i deres debut-kamp for deres nye klub har scoret og dermed dannet et godt udgangspunkt for den kommende sæson.

Af David Paris

1. Alexandre Lacazette

Arsenal hentede tidligere på måneden Alexandre Lacazette fra den franske klub Lyon for, hvad der svarer til 385 millioner danske kroner. Han startede sin tid som Gunners-spiller med at banke et mål ind mod Sydney FC i holdets pre-season efter han kom ind fra bænken i 2. halvleg.

Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Det tog ham kun imponerende 15 minutter at få netmaskerne til at blafre for sin nye klub. Et indlæg fra Alex Iwobi landede for fødderne af den franske landsholdspiller, der kunne juble ligesom Danny Welbeck og Theo Walcott havde gjort det tidligere i kampen.

Dette forstærker kun ideen om, at Lacazette, der i sidste sæson var topscorer i Ligue 1, fortsat er den rette mand i Arsenal-angrebet og den verdensklasse angriber, som London-klubben har længtes efter i flere år.

2. Mohamed Salah

Den egyptiske landsholdspiller Mohammed Salah fik en perfekt start som ny Liverpool-spiller efter, at han nettede i sin første kamp for The Reds, som holdet også kaldes. Det var i en kamp mod Wigan, som endte 1-1. I slutningen af første halvleg kombinerede han med brasilianske Coutinho og Roberto Firmino og understregede endnu en gang, at han er klar på udfordringerne i Premier League.

(Photo by Pier Marco Tacca/Getty Images)

Og apropos Premier League, så er det jo ikke første gang, at den tidligere Basel-spiller har en arbejdsgiver i den bedste engelske række. For nogle år siden blev han hentet til London, nærmere bestemt Chelsea, har troede de havde fingrene i den næste helt store guldfugl. Successen udeblev dog og i stedet skiftede fløjspilleren til Fiorentina i den italienske Serie A. Sidste sæsons præstationer var eminente og der er noget der tyder på, at Salah slår igennem i hans andet forsøg, i hvad eksperter kalder verdens hårdeste liga, nemlig Premier League.

3. Jay Rodriguez

Noget af det ypperste man kan opnå som fodboldspiller på fodboldbanen er score en vildt mål, så publikum og ens holdkammerater går helt amok. Det oplevede den engelske angriber Jay Rodriguez og det var tilmed i hans første kamp for hans nye klub, West Bromvich Albion. Han scorede fra 30 meters afstand fra mål mod Leicester i West Bromvich Albions pre-season og flere fans og eksperter har senere sagt, at den 27-årige har lagt en god grobund for succes i fremtiden.

Hvis han kan holde sig ude af længerevarende skader og samtidig formår at formindske hyppigheden af småskader, så kan den tidligere Southampton- og Burnley-angriber blive en meget vigtig mand for Tony Pulis’ mandskab. Måske er det sæsonen, hvor WBA, som klubben også bare kaldes, tager skridtet videre og kvalificerer sig til europæiske fodbold sæsonen efter?

Brug piletasterne herunder, hvis du vil videre til næste side