4. Wayne Rooney

Der er vist ingen tvivl om, at en af de største signings i dette transfervindue er Wayne Rooneys tilbagevenden til barndomsklubben Everton. Klubben fra Merseyside er på pre-season-tur til det afrikanske land Tanzania og det var tilsyneladende de perfekte omstændigheder for den engelske landsholdsangriber, idet han i hans første kamp for klubben fik netmaskerne til at blafre. Han ‘curlede’ den i den lange hjørne med indersiden, til stor begejstring for de 35.000 tilskuere på stadion.

(Photo by Mark Robinson/Getty Images)

Rooney ligner en mand, der er endnu mere veloplagt end tidligere og skiftet tilbage til Everton er måske netop det rette for den alderen englænder, der sikkert håber på at få i hvert fald to år på topplan ud af opholdet hos Everton.

5. Jon Walters

Efter hele syv år hos Stoke gik den ikke længere for den altid hårdtarbejdende angriber og/eller fløjspiller Jonathan, eller blot Jon Walters. Han skiftede for ikke så længe siden til bundklubben Burnley for den beskedne sum af 25 millioner danske kroner.

Og den 33-årige angriber skulle ikke bruge mere end sølle ni minutter på at bevise, at han, trods sin alder, stadig hører til i Premier League. Han nettede til 1-0 mod Shamrock Rovers fra de lavere engelske rækker, i en kamp, der endte 4-0. Han irske landsholdspiller er klar på endnu en sæson i Premier League og med sit arbejsiver er vi sikre på, at han nok skal lave nogle vigtig mål for klubben. Spørgsmålet er så bare om det er nok til at holde klubben fra nedrykning.

Brug piletasterne herunder, hvis du vil videre til næste side