4.Gary Lineker

Gary Lineker spillede kun én enkelt sæson for Everton, men det er nok til at han kommer med på denne liste. Han er stadig, den dag i dag, elsket og respketeret af fansene, selvom hans visit på Goodison Park kun var kortvarigt. 
 

Han kom til klubben i 1985 og Everton var på daværende tidspunkt engelske mestre. Han scorede imponerende 30 mål i 41 kampe, men et engelsk mesterskab blev det ikke til. The Toffees, som klubben også bliver kaldt, vandt dog FA Cuppen og så røg Lineker videre til selveste Barcelona.

3.Leighton Baines

Leighton Baines er blandt de spillere på listen, der stadig er aktive den dag i dag. Den engelske venstre back er en troværdig og loyal fodboldspiller, der på trods af flere tilbud fra store klubber som blandt andet Bayern München, Manchester United og Manchester City, ikke har valgt at forlade Everton. Han kom til klubben i 2007 fra Wigan og har stort set siden været fast mand i forsvaret, hvor han har udviklet en specialitet for straffespark og frispark. Af den grund er han også en meget scorende forsvarsspiller.

I 2010-11-sæsonen og 2012-13-sæsonen blev han udnævnt til Evertons bedste spiller og har flere gange været på årets hold i Premier League. F.eks. i 2012-13-sæsonen og 2011-12-sæsonen.

Brug piletasterne herunder, hvis du vil videre til næste side