2. Kevin Ratcliffe

Kevin Ratcliffe er blandt de bedste fodboldspillere nogensinde. Han er kendt for sine gode forsvars-egenskaber, hårde tacklinger og hans hårde attitude, der kunne få mange angribere til at ski*e i bukserne. Han kom som helt ung dreng til klubbens akademi og kunne i en alder af 22 år betragte sig selv som fast mand i midterforsvaret. Han kunne også spille defensiv midtbane og dækkede af og til  også backen. En alsidigheden der gjorde han uundværlig for Everton-træneren i midten af 1980’erne var klubben spillede med om det engelske mesterskab og var en stor klub i Europa. 
Som 23-årig var han Everton-anfører og med hans gode lederevne og fantastiske overblik blev han en vigtig rolle på Merseyside-mandskabet.

 

  1. Dixie Dean

    Dixie Dean er uden tvivl Evertons bedste spiller nogensinde. Han var angriber tilbage i mellemkrigstiden fra starten af 1920’erne til starten af 1930’erne og med mere end 383 mål i  den blå Everton-trøje er Dean den dag i dag stadig den mest scorende spiller på Goodison Park. Udover sine mange mål for klubben, er han også den engelske spiller med flest mål på en sæson; han scorede nemlig svimlende 61 mål i 1927-28-sæsonen og det er som sagt, stadig en rekord, der står den dag i dag. I dag referer man til Dean med tre ord ‘fodboldspiller, gentleman, Everton-spiller’ og det er nok de tre ord der beskriver den i dag afdøde angriber bedst…