Fodboldspillere er blandt verdens bedste sportsatleter – hurtighed, styrke, udholdenhed, smidighed og dygtighed er alle egenskaber som den moderne fodboldspiller i højere grad besidder. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at nogle fodboldspillere netop brugte disse egenskaber udenfor banen, i andre sportsgrene, inden de valgte bolden frem for alt andet.

Sportskeeda.com har kreeret en liste over otte professionelle fodboldspillere, som sagtens kunne have gjort en anden sportsgren til levevejen. Denne liste bringer vi dig nu, her på fodboldspilleren.dk

Læs også: Se den sjove video: Harry Kane viser sine evner i ny sportsgren

Joe Hart –  Cricket

Joe Hart - 8 footballers who could have excelled in other sports

Den engelske landsholdmålmand og Manchester City-spiller var i ungdomsårene en meget talentfuld cricketspiller. Hans gamle træner kalder ham for ‘vidunderbarn’. 28-årige Hart spillede både fodbold og cricket for barndomsklubben Shrewsbury. Desuden nåede Hart at komme  på Worcestershires ungdomshold, blandt andet sammen med den nuværende engelske cricket landsholdstjerne, Steven Davies.

“Han havde alle egenskaberne – han var høj, dengang 187 cm, kunne svinge bolden tilbage i højresving og slå omkring 85 km/t. Han var en af de bedste spillere i landet,” fortæller Harts tidligere træner, Damian D’Oliveira.

Læs også: Læs hvilke klubber Premier League-dommerne er fan af og hvad deres civile job er

Næste spiller er på næste side – brug blot piletasterne nedenfor