Der var gang i den på sidelinjen, da Tottenham og Manchester United onsdag stødte sammen på Wembley. Blandt andet var der en ophedet diskussion mellem José Mourinho og den dyrt indkøbte Paul Pogba.

(Photo by Lars Baron/Getty Images)

Pogba og hans chef havde en hed diskussion, og her var Mourinho rasende på Paul Pogba på grund af franskmandens positionering på banen.

Mourinho prøvede at uddele instruktioner med hysteriske armbevægelser, mens Pogba fortsatte med at svare den portugisiske træner igen, mens han dækkede for sin mund, så man ikke kunne mundaflæse, hvad der fra hans side blev sagt.

Se hændelsen her.

Men det så altså ikke ud til, at Mourinhos opsang virkede på Pogba, der kort herefter blev skiftet ud, da United-træneren valgte at skifte både Maraoune Fellaini og Juan Mata på banen.

Da Mourinho efter kampen blev spurgt til, hvorfor han havde skiftet Pogba ud, svarede han således:

”For at prøve forskellige kvaliteter af med forskellige spillere.”

Men United-tilhængerne selv mener, at problemet har rod i noget dybere. Således tror de, at Pogba ignorerede sin træners instruktioner.

LÆS OGSÅ: ALT OM PAUL POGBA

På Twitter skrev en bruger følgende:

”Pogba vil ikke lytte til Mourinhos instruktioner? Så er det ud, dreng.”

Mens en anden skrev:

”Det er begyndt. Pogba er træt af Mourinhos taktik.”

Den tidligere Chelsea-spiller og nuværende fodboldekspert, Frank Lampard, fortalte efter kampen, at han mente, Pogba manglede at tage ansvar.

”Pogba har så mange gode attributter ift. det fremadrettede spil. Han er atletisk, god med bolden, kan godt aflevere.

Men hvis han bliver bedt om at gøre arbejdet ved siden af Nemanja Matic, bliver han nødt til at tage fuldt ansvar.

Han er nødt til at vende den anden kind til. Jeg følte ikke, han var bevidst om, hvad der foregik i de bageste geledder. Det er derfor, Mourinho tog en af sine bedste spillere ud tidligt i kampen.”

LÆS OGSÅ: Hvem er det bedste køb i Premier League? Se resultatet her