Det kom som et chok, da Calcio Finanza offentliggjorde, at David Beckhams indtjening i 2015 var meget lig det som Ballon d’Or-vinder Lionel Messi tjente i samme år.

Foto: Gabriel Rossi/LatinContent/Getty Images

Foto: Gabriel Rossi/LatinContent/Getty Images

Den tidligere Real Madrid og Manchester United-stjerne tjente i 2015 hele 65 millioner dollars, som omregnet til danske kroner svarer det til omtrent 425 millioner kroner.

Med denne indtjening er Beckham meget lig det lønniveau, som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er inde under.

Læs også: Messi løn – Så meget tjener Lionel Messi

Hvis Beckham stadig var aktiv, ville han blive placeret som den stjettebedst betalte atlet, foran ham ligger nemlig Floyd Maywather, Manny Pacquiao, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Roger Federer.

David Beckham opnåede en status som verdensklassespiller, da han var aktiv, fordi han altid præsterede på et stabilt niveau.

Englænderen nåede at spille i storklubber som Manchester United, Real Madrid, AC Milan og Paris Saint-Germain. Derudover fik han en masse kampe på det engelske landshold.

Beckham var også den spiller, som symboliserede starten på den såkaldte amerikanske æra, hvor en del profilerede spillere valgte og til stadighed vælger at rejse over Atlanterhavet for at prøve lykken.

Beckham har foruden det succesfulde liv på banen også et succesfuldt liv uden for banen, hvor han er gift med den tidligere Spice Girl-stjerne, Victoria Beckham. Sammen har parret tre sønner, Brooklyn, Romeo og Cruz.

Læs også: Storklubber jagter ham: Her er prisen på West Ham-profil