FIFA-spillet, der både kan spilles på Playstation-konsol, på computer og Xbox, er blandt verdens mest populære fodboldspil (hvis ikke det mest populære). Det er produceret af EA. Spillet har millioner af fans verdens over, og spilles af lige så mange fodboldentusiaster. Der bliver sågar afholdt både VM og EM i FIFA og faktisk har danskeren August ‘Agge’ Rosenmeier både vundet og deltaget flere gange i sådanne stævner.

Nogen spiller mere af andre, og alle kender sikkert en der er en fuldstændig nørd til spillet. Af den grund har vi lavet denne artikel, der beskriver 10 tegn på, at du spiller alt alt for meget FIFA.

Af David Paris 

TEGN #1:

Du har ikke slukket din PS4 i flere måneder… 

COPENHAGEN, DENMARK - AUGUST 09: General view of youth fans of FC Copenhagen on the Familie tribunen prior to the Danish Alka Superliga match between FC Copenhagen and FC Nordsjalland at Telia Parken Stadium on August  9, 2015 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Du elsker at spille FIFA så meget, at du slet ikke kan vente på, at konsollen skal bruge cirka fem minutter på at tænde op. Derfor slukker du aldrig din PS4, for så kan du hoppe direkte ind i sengen, når du kommer hjem fra skole uden at vente på en kedelig opstart. Den ene gang om året, hvor den dog bliver slukket er inden familie-ferien til Spanien, fordi far slukker for strømmen i hele huset.

TEGN #2:

Du har brugt flere penge på Playstation-controllere end selve konsollen…

play

I de år du efterhånden har haft din Playstation, har du benyttet utallige controllere, fordi du sagtens kan finde på at kaste med den, hvis du taber en straffekonkurrence til din bedste ven eller fordi din online-modstander laver et sweaty-goal. Sidste gang det var jul, fik du sågar et speciellavet cover til en PS4-controller.

TEGN #3:

Du øver dig på at lave FIFA-jubelscener, når du selv scorer på fodboldbanen… 

Odion Ighalo fejrer en scoring mod Stevenage i en træningskamp. Foto: Getty Images

Det er efterhånden blevet til en sport blandt dine venner, hvem der kan lave den sejeste og mest spektakulære jubelscene på den imaginære fodboldbane på TV-skærmen. Fordi du elsker FIFA så meget, har du aftalt, at næste gang du scorer til fodboldtræning i virkeligheden, skal dig og dine venner lige få sat en sej jubelscene op.

Bruge piletasterne herunder, hvis du vil videre til næste side