Fodbold idag er en sport, der i den grad er præget af penge. Enorme beløb bliver sendt mellem de europæiske fodboldklubber og transferrekorderne samt lønningerne bliver ved med, at nå nye højder.

Men hvilket hold er egentlig det dyreste i verden? Vi har taget et nærmere kig på en officiel liste over fodboldspillernes værdi og ud fra denne skabt verdens dyreste fodboldhold, sat op i en 4-3-3 formation.

Vi kan på forhånd sige, at der vil både være oplagte og overraskende valg. Holdet er sat sammen ud fra hvilke spillere, der har den største værdi på hver enkelt position.

Kilde: Skysports.com / Transfermarkt.de

Målmand

Thibaut Courtois (Chelsea FC) – 400 millioner

LONDON, ENGLAND - MAY 03: Gary Cahill, Didier Drogba and Thibaut Courtois of Chelsea celebrate winning the Premier League title after the Barclays Premier League match between Chelsea and Crystal Palace at Stamford Bridge on May 3, 2015 in London, England. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

Chelseas belgiske målmand, Thibaut Courtois har haft en helt fantastisk sæson i Premier League. Han kom før sæsonen tilbage fra et succesfuldt lån hos Atletico Madrid og den gode form har han taget direkte med ind på Chelsea holdet.

Courtois’ og Chelseas form har bidraget til at belgierens værdi er skudt i vejret, så han nu er 400 millioner værd og dermed har overhalet Manuel Neuer, som tidligere være verdens mest værdifulde målmand.