Telegraph fortæller at Arsenal er tæt på at signe to Bundesliga-profiler.

Det kommer ikke bag på nogen at Arsene Wenger søger forstærkninger til midtbanen, i januar transfervinduet.  Nogle normale førstevalg som Santi Cazorla, Francis Coquelin og Jack Wilshere er alle ude med langvarige skader.

Arsenal har allerede sikret sig egypteren Mohamed Elneny fra FC Basel. Mange forventer at han vil gøre en stor nytte inde på midtbanen. Arsenal er ifølge Telegraph stadig på jagt efter flere forstærkninger, og man mener at Arsenal er tæt på at få Lars Bender og Granit Xhaka til klubben.

Lars Bender:

Lars Bender i duel med Luis Suarez //Getty

Lars Bender i duel med Luis Suarez //Getty

Bender har altid været solid på midtbanen, og er derfor en mand som Arsenal kunne bruge. Den 26-årige tysker spiller i Bayer Leverkusen, og tyskeren bliver sat i forbindelse med flere store klubber. Spørgsmålet er så om Leverkusen vil give slip på den vigtige profil. Lars Bender er vurderet til omkring 165.000.000 kroner.

Granit Xhaka:

Xhaka i kamp mod Werder Bremen //Getty

Xhaka i kamp mod Werder Bremen //Getty

Granit Xhaka spiller hos Borussia Mönchengladback, The Independenct mener at Arsene Wenger tidligere på ugen har budt på 23-årige Xhaka. Xhaka er lidt i den samme situation som Bender. Xhaka er den vigtige deffensive klippe på midtbanen, og man er i Gladbach meget glade for den unge stjerne. Den 23-årige er vurderet til omkring 150.000.000 kroner.

 

Læs også: Balotelli-fan fik skør tatovering: Se angriberens geniale svar