Tottenham er endnu en gang indblandet i dagens tranferrygte. Denne gang er de på jagt efter Schalkes forsvarsstjerne, hvis kontrakt udløber til sommer. De er klar med fyrsterlig hyre…

AF KRISTIAN PARIS 

Spurs er angiveligt interesseret i at skrive kontrakt med Schalkes meget eftertragtede Sead Kolasinac på en fri transfer, da hans kontrakt udløber til sommer, og endnu ikke er blevet forlænget.

Bosnien og Herzegovinia landsholdspilleren spiller for det meste på venstrebacken – magen til den tidligere Tottenham spiller Gareth Bale  – men han er også mand for at komme længere frem på banen. Det har angiveligt fanget London klubbens manager Mauricio Pochettinos opmærksom, og skærpet hans interesse.

BENIDORM, SPAIN – JANUARY 10: Sead Kolasinac of Schalke looks on during the friendly match between FC Schalke 04 v KV Oostende – Friendly Match at Estadio Municipal Guillermo Amor on January 10, 2017 in Benidorm, Spain. (Photo by TF-Images/Getty Images)

Ifølge fodboldmagasinet Sport Wirness, har Schalke tilbudt Kolasinac en fornyelse af hans 30 millioner kroner aftale om året, og de håber på at han vil acceptere den. Han har trods alt været i klubben siden han var kun 17 år.

Spurs vil derfor tilbyde landsholdspilleren en endnu bedre aftale. I følge samme magasin lyder det beløb, der indgår i den tilbudt kontrakt på omkring 72 millioner kroner om året. En sum, der formentlig ville kunne lokke de fleste væk fra Veltins Arena.

London klubben og Pochettino håber selvfølgelig på, at deres forhandlinger hurtigt vil tage en ende, eftersom de ikke er den eneste klub, der er interesseret. Angiveligt er både Juventus, Atletico Madrid og Premier League rivalerne Liverpool og Man City  ude efter venstrebacken.

 Chelsea og Liverpool har angiveligt allerede forhørt sig hos Schalke om backen er tilgængelig. Det gjorde de tilbage i januar, hvor de to klubber angiveligt var meget tæt på at skrive under med den 23-årige landsholdspiller.