Arsenal har nok brug for de forstækninger de kan få, efter endnu en middelmådig sæson. Wenger er måske på vej ud sammen med klubbens største stjerner Alexis Sanchez og Mesut Özil. Fremtiden for klubben er derfor meget usikker. 

AF KRISTIAN PARIS 

En tidligere Arsenal spillere – nok nærmere legende – er gået offentlig ud og hævdet, at han ved, hvem klubben henter til sommer. Og det er ikke hr. hvem som helst.

Arsenals legende Rober Pires har afsløret, at han tror, at The Gunners vil prøve at hente den unge teenager Kylian Mbappe, der har gang i en sensationel sæson i år. Det slår han fast på trods af, at det netop er kommet frem, at franskmanden har en frikøbsklausul på omkring 900 millioner danske kroner.

Arsenals manager Arsene Wenger har for nyligt indrømmet, at klubben faktisk har holdt øje med det unge franske talent, der har spillet fantastisk for Monaco i denne sæson.

FBL-EUR-C1-MONACO-DORTMUND

Men den tidligere Arsenal-spiller tror på, at Arsenal vil komme før alle de andre store bejlere og skrive kontrakt med angriberen. Klubber som Real Madrid, Man Utd og Man City meldes også interesseret i franskmanden.

“Mbappe har kvaliteterne og evnerne til at spille for Arsenal. Wenger er den rette manager til at styre ham, og faktisk er Monaco og Arsenal to meget ens klubber. Det bliver derfor ikke nogen svær omstilling for unge  Mbappe”. forklarede Pires uddybende.

 

 

 

Faktisk er der også en spirende sammenligning mellem Arsenals tidligere franske angriber, Thierry Henry, nok nærmere en legende, og Kylian Mbappe. Det ville derfor være belejligt, hvis Mbappe, ligesom Henry, tog til Arsenal…

“Jeg håber, at Kylian vil følge i fodsporene på Thierry Henry. Han har de samme spilleregenskaber som Henry – en stor og god afslutter, der kan formå at holde på bolden. Han er dog meget ung så måske skal vi holde igen med sammenligninger lidt endnu.”