Det er som om, at der snart ikke er flere titler og personlige trofæer i verden, som Lionel Messi ikke har vundet. I går vandt han endnu et trofæ, men det var ikke noget nyt, for Messi havde selvfølgelig vundet det før.

Manden der blandt andet har vundet FIFA Ballon d’Or fire gange, det spanske mesterskab syv gange og Champions League fire gange, kan nu tilføje endnu et trofæ til sit efterhånden kæmpe store skab med titler.

Læs også:Liverpools 200 millioner-indkøb på vej væk

Det drejer sig om titlen som “Europas bedste spiller”. Messi var nomineret sammen med holdkammerat Luis Suárez og ærkerival Christiano Ronaldo. Selvom han var oppe imod nogle dygtige spillere, var der dog ikke tvivl om, at titlen skulle gå til den lille argentiner med de rappe fødder. Da der skulle stemmes om, hvem der skulle vinde, fik han nemlig hele 90,7% af stemmerne! Det er vist, hvad man kalder en sikker sejr.

Messi har dog prøvet at vinde titlen før, da han i 2011 også blev kåret som Europas bedste spiller. Som om det ikke er nok, er det også lykkedes ham at slå en rekord. Der er nemlig aldrig nogen, som har vundet titlen to gange, så Messi render nu rundt med mega mange trofæer, men også med tonsvis af rekorder.

Læs også:Slår Premier League hold ud: FCM sensationelt videre til Europa League

Det er som om, at hvis der er en rekord, som Messi ikke har slået, så slår han den. Det eneste han kan være utilfreds med, er at han “kun” har vundet sølv til VM. Han mangler stadig at løfte den prestigefyldte VM-pokal, men hvis han en dag gør det, er der vel egentlig ikke mere den mand kan vinde.

Den argentinske troldmand kan i weekenden fortsætte jagten på endnu et spansk mesterskab, når han i anden runde af La Liga møder Malaga på hjemmebane med sit hold, FC Barcelona.