I går skiftede Balotelli på en lejeaftale til AC Milan, og nu ser det ud til at endnu en af Liverpools forholdsvis nye spillere er på vej væk på en lejeaftale. Dailymail skriver i dag, at Lazar Markovic forventes at skifte til Fenerbahce, hvor han skal tørne ud for den tyrkiske klub det næste års tid.

Læs også: Slår Premier League hold ud: FCM sensationelt videre til Europa League

Markovic var en af Liverpools dyreste indkøb sidste sæson, da han ankom fra Benfica for knap 200 millioner kroner for at iklæde sig den legendariske Liverpool trøje. Liverpool hentede i sidste sæson en lang række spillere for at forsøge at fylde hullet efter Luis Suarez skifte til Barcelona.

Markovic har stadig en fremtid i Liverpool

Den serbiske landsholdspiller har haft svært ved at få spilletid i Liverpool, og de to parter har derfor besluttet, at det ville være bedst for Markovic at få nogle kampe i benene i en anden liga. Der bliver dog ikke lagt skjul på, at han har en lovende fremtid i Liverpool, men den engelske topklub håber på at en sæson i Tyrkiet vil sørge for, at Markovic vender hjem til England som en forbedret spiller.

Læs også: Så er der trukket lod om CL-grupperne!