Champions League starter den 15. septemper, og der er nu blevet trukket lod om, hvilke hold der skal spille i gruppe sammen. Nogle klubber kan være tilfredse med udfaldet af lodtrækningen, mens andre kan se skræmte på deres pulje.

Her er grupperne:

Gruppe A: Paris, Real Madrid, Shaktar Donetsk og Malmø

Gruppe B: PSV, Manchester United, CSKA Moskva og Wolfsburg

Gruppe C: Benfica, Atlético Madrid, Galatasaray og Astana

Gruppe D: Juventus, Manchester City, Sevilla og Borussia Mönchengladbach

Gruppe E: Barcelona, Leverkusen, Roma og BATE Borisov

Gruppe F: Bayern München, Arsenal, Olympiacos og Dinamo Zagreb

Gruppe G: Chelsea, Porto, Dynamo Kyiv og Maccabi Tel-Aviv

Gruppe H: Zenit, Valencia, Lyon og Gent

Læs også:Kæmpe transfer undervejs: City snublende tæt på De Bruyne

Hvis man kigger på grupperne, kan man se, at de forsvarende Champions League vindere, Barcelona, i Gruppe E nok er mest tilfredse med deres lodtrækning, da ingen af modstanderne udgør nogen særlig stor trussel for de spanske mestre. Samtidig er svenske Malmø havnet i en sand skrækpulje, hvor storklubberne Real Madrid, Paris Saint-Germain og Shaktar Donetsk skal en tur forbi Sverige.

En anden af de svære grupper er Gruppe D, hvor danske Michael Krohn-Dehli fra Sevilla kan få det rigtig svært imod Juventus og Manchester City. Dog kan Krohn-Dehli se frem til at skulle møde sin landsmand Andres Christensen, som spiller i Borussia Mönchengladbach.

Læs også:Real Madrid klar til sidste bud på De Gea

Lige meget hvordan klubberne har det med lodtrækningen, kan man som Champions League fan kun glæde sig til, at turneringen starter. Spørgsmålet er, om Barcelona kan forsvare deres Champions League titel ved at vinde to år i træk. Det er der aldrig nogen, der har gjort før, men med Messi, Suárez og Neymar i angrebet er alt muligt.