Liverpool er begyndt at snakke med Sporting Lissabon om deres fløjspiller Gelson Martins, i det det ikke er sikkert, at handlen med Mohammed Salah går igennem. 

Af David Paris 

Den italienske Serie A-klub Roma vil i skrivende stund have 300 millioner kroner for den tidligere Chelsea-fløjspiller Mohammed Salah. Det er ikke sikkert, at Liverpool-ledelsen vil give så mange penge for egypteren og man kunne i stedet kigge andetsteds efter forstærkninger frem mod næste sæson.

The Reds, som Liverpool også kaldes, er angiveligt i kontakt med den portugisiske storklub Sporting Lissabon om den 22-årige Gelson Martins, der imponerede i sidste sæson.

Den portugisiske landsholdsspiller scorede seks mål i 32 kampe for Sporting i sidste sæson og har været rygtet til blandt andet Serie A og Bundesligaen også. Hans frikøbsklausul er eftersigende på 400 millioner kroner, men under de rette omstændigheder kunne klubben være klar på sælge ham for over 100 kroner mindre. Det skriver Sky Sports News HQ. 

Martins fik senior-debut í 2015, men har først rigtig spillet sig til en fast mand i startopstillingen i denne sæson og det er måske netop, hvad der kan holde de helt store klubber tilbage i forhold til at skrive en længere kontrakt med fløjen. Han har nemlig ikke bevist sit værd på internationalt niveau gennem længere tid endnu. Det er tilsyneladende ikke noget, der bekymrer Liverpool-træneren Jurgen Klopp, der er ivrig efter at tilknytte spilleren til Merseyside-truppen.