Det er primært de offensive spillere, som man fokuserer på under sæsonens transfervinduer. Forsvarsspillerne får dog med stor sandsynlighed meget omtale i de kommende transfervinduer.

De forsvarer som kan ende med at være i ekstrem fokus, er de to unge talenter John Stones og Raphaël Varane. De kan nemlig komme til at påvirke hinanden, når det kommer til, hvilke klubber de potentielt skifter til i løbet af januar- eller sommertransfervinduet. Ifølge fodboldmediet AS kan Varane være på vej til enten Chelsea eller Manchester United. Hvis han ender med at gøre det, skal Real Madrid ud og finde en afløser, og det er her John Stones kommer ind i billedet.

Læs også: England ydmyget i Champions League

Den 21-årige englænder som spiller i Everton er nemlig udset som Raphaël Varanes afløser i Madrid, da de tidligere spanske mestre angiveligt er meget interesserede i den unge midterforsvar. Det ville være et stort spring for Stones, som kan ende med at konkurrere om en plads i startopstillingen med Sergio Ramos og Pepe.

Det er dog langt fra sikkert, at Real Madrid overhovedet kan købe Jones fri fra Everton. I sommers var Chelsea ude efter ham, og de afgav bud i omegnen af hele 300 millioner kroner, men det var ikke nok for Everton, som mente at den unge englænder var mere værd. Det kan dog være, at det bliver nemmere for Real Madrid at få fat i spilleren fra Everton. Kongeklubben fra Madrid har en langt højere status en Chelsea, og det kan være, at Stones vil gøre alt for at komme til Spanien, hvor han med al sandsynlighed også kan se frem til en langt større løn.

Læs også: Gik målamok i weekenden: Se Ronaldo og Benteke brillere

Man skal dog ikke glemme, at det hele afhænger af om Varane overhovedet vil forlade Real Madrid. Som det ser ud lige nu er hverken Chelsea eller Manchester United særlig interessante klubber at tage til, da Chelsea er kommet forfærdeligt fra start i Premier League, mens United højst overrsakende tabte til de hollandske mestre fra PSV i første runde af Champions League.