Premier League er nu kun få dage fra at starte. Arsenal får fredag besøg af forrige sæsons engelske mestre fra Leicester City. Inden sæsonen overhovedet er gået i gang, har Fourfourtwo lavet en sjov liste over, hvem der kunne indgå i årets-hold, når sæsonen engang er overstået i slutningen af maj 2018. 

Joe Hart

(Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

Det er vigtigt at pointere, at dette hold ikke reflekterer FourFourTwos mening om, hvem der skal være på holdet, det er trods alt bare en forudsigelse om, hvordan det kunne se ud.

Den engelske-målmand vil samle sig en masse sympati efter, at han blev erklæret ikke god nok af Manchester City-træner Pep Guardiola. Efter at have vendt tilbage fra et år i det italienske, skal Joe Hart altså tørne ud for West Ham i den kommende sæson. Den engelske-landsholdsmålmand går en meget spændende sæson i møde og forventningerne hos West Ham-fansene er store.

Antonio Valencia

Valencias transformation fra at være en udemærket kantspiller til at være en fremragende højre-back, gør ham til en af favoritterne til at ende som højre-back på årets-hold.

Valencia opnåede at komme på årets-hold i sæsonen 2009/10, hvor han rent faktisk spillede som kant, men måske kan en sæson mere som en meget stabil spiller, gøre sig fortjent til endnu en plads på holdet.

Virgil van Dijk

Van Dijk har netop indleveret en transferanmodning til bestyrelsen i Southampton, og mon ikke flere af de engelske-storklubber står klar med åbne arme og er parate til at tilbyde en stor sum penge til Southampton.

Selvom han ikke er blevet solgt endnu, så ser det meget ud til, at han enten rykker til Chelsea eller Liverpool og med hans kvaliteter kunne han udgøre et fantastisk makker-skab med enten Matip i Liverpool eller David Luiz og Gary Cahil i Chelsea.

Se videre på næste side, hvor du blandt andet finder en spiller, der ikke engang spiller i Premier League, endnu…