Arsene Wenger kan afsløre, at Alexis Sánchez’ mislykkede skifte til Manchester City ikke var i nærheden af at være en aftale, og bekræfter endvidere, at det var Thomas Lemar, som afslog Arsenal og ikke omvendt.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Kilder tæt på Arsenal kunne torsdag meddele, at The Gunners havde accepteret et bud på £55 millioner og £5 millioner i diverse bonusser for Sánchez, men aftalen kunne kun lade sig gøre, hvis Arsenal fandt en erstatning for chileneren.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Danske fans var fanget i kø i én time: Derfor gik det galt

Og efter at jagten på Lemar løb ud i sandet, blev Manchester Citys aftale om Sánchez da også annulleret.

ESPN FC meldte torsdag, at Arsenal havde budt £90 millioner kroner på Lemar, der i så fald ville blive en rekordhandel for London-klubben – buddet skulle være afgivet kort før lukketid den 31. august.

Efter sine to mål mod Holland torsdag og en forrygende præstation, blev han spurgt omkring sin fremtid, og hvordan han så på den. Foruden behørig interesse fra Arsenal, er også Liverpool meldt interesserede i den franske landsholdsspiller.

Men Lemar har det nu godt med at spille for de forsvarende franske mestre, fortæller han:

-Jeg er på kontrakt hos Monaco, og det er jeg glad for, fortæller Lemar, som skiftede til netop den monegaskiske klub fra Caen for mindre end €4 millioner i 2015, til Canal+.

-Nu ser jeg frem til en rigtig god sæson med min klub, og vil prøve på at forbedre mig og forbedre mig.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Journalist: Her er grunden til, at Di Maria ikke kom til Barca alligevel