Tottenham har netop spillet sig endnu tættere på toppen af den bedste engelske række. Det skete, da klubben tog i mod Crystal Palace på Wembley, der knebent blev besejret med 1-0. Ganske vist ufortjent. 

AF KRISTIAN PARIS

I den kamp blev der sat en hel vild rekord af én af London klubbens spillere. Kampens eneste målscorer Son Heung-Min blev nemlig med sit mål til 1-0 den spiller fra Asien, der har scoret flest mål i den bedste engelske række.

Føringsmålet kom, da Son udnyttede, at den tidligere PSG-spiller Yohan Cabaye ikke fik clearet bolden ordentligt. En simpel fejl i første halvleg kostede Crystal Palace sæsonens måske første sejr. For der var ingen tvivl om, at Crystal Palace må være skuffede – de spillede lige om med sidste sæsons titeludfordrede, men formåede bare ikke, at hive noget med hjem fra kampen.

Son stjæler titlen som den mest scorende asiat i Premier Leauge fra sin landsmand Park Ji-Sung. målet var Sons 20. i Tottenham-trøjen.

 

 (Photo by Ben Hoskins/Getty Images)

 

Spiller land mål kampe
Son Heung-Min Sydkorea 20 72
Park Ji-Sung Sydkorea 19 154
Ki Sung-yueng Sydkorea 13 145
Shinju Okazaki Japan 12 75
Lee Chung-yong Sydkorea 8 100
Shinji Kagawa Japan 6 38
Maya Yoshida Japan 5 114
Seol Ki-Hyeon Sydkorea 5 48
Ashkan Dejagah Iran 5 43
Junichi Inamoto Japan 4 66

Crystal Palaces Lee Chung-yong er den sidste på top fem med otte mål i 100 PL-kampe. Derefter følger den tidligere Man Utd spiller Shinji Kagawa, der har seks mål til sit navn. Dernæst har vi Maya Yoshida fra Southampton og de tidligere Fulham spillere Seol Ki-Hyeon og Ashkan Dejagah, der alle har lavet 5.