Arsenal-spilleren Santi Carzorla var skadet, så længe de fleste kan huske. Den offensive midtbanespiller har tidligere i efteråret meddelt, at han var tæt på et comeback på fodboldbanen efter over 1,5 år uden for. Nu har han så tweetet noget andet. Han kommer nemlig ikke på banen foreløbig, i det han er blevet tvunget til at få foretaget en ny operation i hælen. 

Af David Paris

Arsenel-manager Arsene Wenger har tidligere i efteråret udtalt, at han snart forventede, at hans offensive midtbanespiller Santi Cazorla ville være tilbage på banen. De udtalelser blev støttet om af hovedpersonens egne udtalelser, så Arsenal-spillerne har være fortrøstningsfulde for et comeback kreative midtbanespiller. Nu ser det dog ud til at komme til at vare endnu et stykke tid. Han skal nemlig opereres i hælen. Det skriver den spanske avis Marca og kan man spansk kan man også læse det på Cazorla egen Twitter-konto.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Cazorla har været i Arsenal siden 2012, men har de sidste, snart to år, ikke været på banen regelmæssigt. På grund af problemer opstået i forbindelse med genoptræningen, har den nu 32-årige fodboldspiller set sig nødsaget til at få foretaget en ny operation og det komplicerer yderligere hans genoptræningsperiode – måske forlænger operation skadesperioden med op til 3 måneder. Det skriver Marca.

Cazorla skriver dette på sin Twitter-konto, oversat fra spansk:

“På grund af smerter i min akillessene i de sidste par dage, har lægerne anbefalet at få foretaget en operation. Det kommer til at forsinke min tilbagevenden til grønsværen, men jeg har stadig masser af positive tanker og motivation for at arbejde endnu hårdere. Jeg kommer tilbage stærkere end nogensinde og min store passion er stadig fodbolden og det smukke spil på banen.”

Da Cazorla sidste år meddelte, at hans skade ville komme til at vare et stykke tid, fortalte han samtidig, at han frygter at komme til at hele sin fod på grund af betændelse. Det er heldigvis ikke sket. Når han en dag vender tilbage, bliver det spændende at se om han fortsat er i Arsenal. Hans kontrakt udløber nemlig til sommer.