Jürgen Klopp går ud og forsvarer sine målmænd, og fastslår at de nok skal vise deres værd og deres niveau. Men at de bare skal have tid, ligesom enhver anden spiller skal.

Af Lasse D. Drescher

BBC Sport har snakket med Liverpool-træneren Jürgen Klopp, og der fortalte tyskeren lidt om målmandssituationen. Det er nemlig Loris Karius og Simon Mignolet som kæmper om pladsen, som førstevalg hos Liverpool.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Jürgen Klopp afslørede i et interview med BBC Sport, at Loris Karius er førstevalg på nuværende tidspunkt. Det er formentlig også derfor at Simon Mignolet for nogle dage siden, var ude og sige at han ikke er tilfreds.

Mignolet mente ikke at det var en god ting, at Klopp hele tiden skiftede imellem ham selv og Loris Karius. Det kan også være at Klopp har valgt Loris Karius foran Simon Mignolet, efter belgierens udtalelse, skriver BBC Sport.

Jürgen Klopp udtaler følgende til BBC Sport:

“Loris er førstevalg nu, og det ved han. Han skal spille godt og levere, og det ved han også.”

“Jack Butland er rigtig god, men det har han jo ikke altid været. Han har lavet nogle fejl, ligesom vores målmænd har. Men alle siger stadig at han er langt bedre end vores målmænd, og det er fordi de kun kigger på deres fejl.

Alle bliver ved med at sige vi skal have flere målmænd, og vi skal ud og handle hele tiden. Men dem vi har nu har altså kvalitet, de skal bare have tid. Alle målmænd begår fejl, og sådan er det.

Loris og Simon skal nok vise flere gode elementer, det er jeg helt sikker på. De er i klubben nu, og de skal nok få vist hvad det er de kan, og hvorfor det er dem som er målmænd her i klubben.”

Læs også: Tvivl hos Manchester United: Vil de have denne Real-profil?