Tottenham-træner Mauricio Pochettino er en privat mand. Han siger sjældent noget, der kan misforståes i pressen og han sørger altid for at beskytte sine spillere, når de laver fatale fejl eller bliver udsat for heftig kritik af medierne og fansene.  På den måde er han naturligvis en god træner – bare ikke for omverdenen, der ofte ønsker at vide, hvad der foregår i den argentinske træners hoved.

Denne gang handler det om Tottenham-spilleren Toby Alderweirelds fremtid. Han ligner måske en færdig mand i London-klubben og større klubber som Manchester United og Real Madrid har meldt deres interesse i den belgiske landsholdspiller.

Pochettino siger ikke meget om rygterne om et eventuelt Alderweireld-skifte .(Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Søndag møder Pochettinos mandskab Crystal Palace i Premier League, men det bliver formentlig uden Alderweireld, der ikke har spillet en kamp i hverken Champions League eller netop Premier League, siden han vendte tilbage fra en skade tidligere i februar måned. 28-årige Alderweireld er altså ‘fit for fight’, men ikke desto mindre bliver han altså ikke brugt for grønsværen. I stedet har midterforsvareren Davinson Sanchez imponeret og det er nok primært hans præstationer, der henvist Alderweireld til bænken efter tilbagevenden fra skaden, der holdte ham ude i tre måneder.

Nu er der så flere medier, der skriver, at flere andre klubber kunne være klar på at hente Alderweireld, der ikke får den mængde spilletid, som han kvaliteter tillader. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Om spillerens fremtid siger træner Pochettino følgende:

“Jeg er ikke involveret i rygterne om Alderwiereld. Jeg ved ingenting. Jeg taler aldrig om rygter og det gør jeg heller ikke i dag. Det er ikke mit job, så du må få en anden til at kommentere på det. 

 

“Holdet er klar og om Alderweireld kommer på banen må vi se på søndag, men jeg håber og tror på, at alt nok skal ordne sig. Det er jeg sikker på.”