Tottenham er flere gange blevet kritiseret for at være nærige. Flere gange har spillere forladt klubben, fordi formanden Daniel Levy – og resten af klubben – ikke har villet give den lønforhøjelse til de spillere, der har fortjent den. Nu kan det endnu en gang være tilfældet. 

AF KRISTIAN PARIS

Mouse Dembele forlanger nemlig en tre-årig forlængelse af sin kontrakt med London klubben Tottenham. Det skriver adskillige britiske medier, deriblandt the Telegraph.

Den belgiske landsholdsspiller har senest udtalt, at han ikke ønsker at forhandle med Spurs om en ny kontrakt før efter VM-slutrunden til sommer. Det har betydet, at rygterne om, at de to vejes måske skilles til sommer har intensivieret. Midtbanespilleren har nemlig kun 12 måneder tilbage af sin kontrakt.

The Telegraph skriver, at den 30-årige spiller er villig til forlænge sit ophold i den engelske hovedstad, hvis han får en lønforhøjelse på hele 20 % indenfor de næste 36 måneder.

I (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Hvis Tottenham ønsker at beholde landsholdsspilleren skal de tilbyde ham den kontrakt han forlanger. Det betyder, at han vil være på kontrakt i klubben indtil sommeren 2022- i det år han fylder 35 til juli. Det vil også betyde, at han kommer til at tjene over en million kroner om ugen.

Men det kan være rimelig usikkert, taget den aldrende spillers fysik og skadeshistorik i betragtning. Måske en af grundene til, at Daniel Levy, ikke ønsker at forlænge med den robuste midtbanespiller, der har spillet en nøglerolle i truppen i denne sæson. Men gør han også det om 3 år?

Men faktisk har Tottenham, ulig mange andre Premier League klubber, ikke noget problem med at forlænge med nogle af deres spiller, der har passeret de magiske 30 år. Se bare på stjerner som Hugo Lloris og Jan Vertonghen og Fernando Llorente.

Hvis ikke det kommer til at ske, forlader han klubben allerede til sommer. Og Tottenham kan nok få en del gode penge for den gode midtbanespiller. Samtidig forventes det også, at Toby Alderweireld forlader hovedstaden i det kommende transfervindue, mens andre stjerner som Harry Kane, Dele Alli, Christian Eriksen and Heung-min Son forventes at forlænge deres kontrakt med klubben.